Ledententoonstelling “Kunst in tijden van corona” 10 juni t/m 29 juli 2020

Welkomswoord door Maggie Westera, voorzitter Ars et Studium en
Openingswoord door Mariska Koning – Roozendaal, directeur van de bibliotheek Voorschoten – Wassenaar (video)
 

Klik op een van onderstaande foto’s om de tentoonstelling te bekijken.

Met de pijltjestoetsen <- (Vorige) en -> (Volgende) aan de linker- en de rechterzijde op het beeldscherm kun je door de tentoonstelling heen lopen.
Met de X toets rechts bovenaan het beeldscherm sluit de tentoonstelling weer.

Voor vragen over de digitale ledententoonstelling kunt u ons mailen op info@arsetstudium.nl.

Vergeet niet om onderaan deze webpagina een reactie achter te laten in ons gastenboek. Onze dank hiervoor.

Etsen

Glas

Jeugd

Keramiek

Schilderen / tekenen

Deel I

Deel II

Gastenboek

10-06-’20:
Orlande Claercks: Het is een genot om naar te kijken. Er is met veel plezier aan gewerkt.

Denise Gautier: Heb heel erg genoten van al jullie werk en hoewel het heel apart was om dit online te bekijken hoop ik de volgende tentoonstelling toch weer “live” te kunnen bekijken.

Hanny Hazenbroek: Lieve Schilders Schilderessen, Kunstenaars Groot en Klein. Wat een fantastische tentoonstelling!!! Allemaal hartelijk gefeliciteerd met de eerste online presentatie. Ik ga er nog heel vaak naar kijken. Tot ziens in het van Heeckerenhuis. Hanny

Ineke Paijmans: Leuk en creatief om ondanks Corona toch een tentoonstelling te organiseren! Complimenten voor de verzorgde, toegankelijke website met veel mooi en divers werk.

11-06-’20:
Annemieke van Rosmalen: Wat een prachtige en gevarieerde online tentoonstelling! Alle kunstenaars van harte gefeliciteerd. Dank aan Maggie, Mariska en degenen die deze website tot stand hebben gebracht. Hoop alle schilders e.a snel weer te zien in het atelier!

Wenny Jagerman: Helemaal geweldig, leuk dat de mensen zo bezig zijn. We hebben een fantastische vereniging!!

Wilma Bergveld: Wat een mooie tentoonstelling! Ik vind de tentoonstelling in het Van Heeckerenhuis altijd prachtig. Maar geweldig dat ’t nu zo kan. Heel mooi dat hij zo lang toegankelijk blijft, want dan is ’t mogelijk om een bepaald kunstwerk af en toe nog even terug te zien.

Andrea de Mare Dekker: Het is weer een mooie tentoonstelling geworden.

Wierd Wagenmakers: Wat een práchtige tentoonstelling. Zó divers van idee, techniek en van opzet. Omdat op deze presentatie alle kunstwerken nu ongeveer hetzelfde formaat lijken te hebben kijk ik er ook op een heel andere manier naar. Alle complimenten voor de heldere vormgeving van de tentoonstelling. En ook voor alle arbeid bij de samenstelling. Dus nogmaals dank aan het bestuur van Ars voor idee, opzet en uitwerking van de tentoonstelling !! Tot ziens bij de start van de cursus !

Tineke de Mare: Een verrassende tentoonstelling, ik heb er met plezier naar gekeken. Dank voor alle inspanning.

Hans van Neck: Het is weer als vanouds een hele mooie en gevarieerde tentoonstelling geworden met dank aan het bestuur, die dit mogelijk heeft gemaakt. Heel veel dank!!

Frieda van der Meijden: Complimenten voor deze expo online. Al meerdere malen door mij bekeken. Wat een diversiteit. Heel mooi allemaal.

Marianne Knijnenburg: Natuurlijk is het jammer dat deze keer de tentoonstelling niet live is maar wel heel bijzonder dat we alle mooie werken op deze manier kunnen zien. Dank voor alle inspanning en hopelijk tot september. Ik wens iedereen een mooie inspirerende zomer.

12-06-’20:
Nienke Aben: De echte tentoonstelling mis ik wel, maar deze online versie is ook prachtig. Fijn om op je gemak naar alle prachtige werken te kunnen kijken, en terugkomen. Wat mij betreft mag de tentoonstelling volgende keer beide, zowel online als in de zaal.

Machteld van den Oever: Heerlijk om thuis te kunnen genieten van al dat moois wat er is gecreeerd! En het bestuur wil ik hartelijk bedanken voor de vele energie die ze erin hebben gestoken. Petje af. Hopelijk tot in september.

Irene Evers-Brill: Wat een fantastisch resultaat! Heel veel dank aan allen die deze on-line tentoonstelling mogelijk hebben gemaakt! Een groot plezier om alle inzendingen ook zo te kunnen bekijken! Tot in het nieuwe seizoen!

Katie: Geweldig! Super leuk een online tentoonstelling. Ik vind het altijd jammer als ik niet ‘live’ kan komen (ik woon in India!) dus dit is gewoon zo gezellig. Gefeliciteerd aan alle kunstenaars! Met groetjes uit India!

17-06-’20:
Marijke van Kester: Mooie tentoonstelling! Fijn dat we de werken van de andere leden zo toch kunnen zien. Hartelijk dank en tot het nieuwe seizoen!

Diny van Driel: Prachtige gevarieerde tentoonstelling en ook leuk dat de jeugd volop bezig is.

21-06-’20:
Inky van Schelle: Natuurlijk is het jammer dat we het in deze tijd, niet in het echt kunnen zien, maar hoe leuk is het dat wij er nu wel de hele tijd naar kunnen kijken. Een hele mooie oplossing! Een mooie Zomer toegewenst en hopelijk tot September weer.

22-06-’20:
Erika Bruder: Ik was al enkele keren “op bezoek”, maar het is aan de tijd om jullie te bedanken voor het organiseren van de tentoonstelling. Leuk om te zien wat andere creeren en ook fantastisch wat de kinderen hebben gemaakt.

24-06-’20:
Suzanne Banning: Leuk filmpje, Maggie en Mariska! Ik vind het ontzettend leuk om te zien wat er allemaal gecreëerd is door iedereen! Het ziet er werkelijk prachtig uit! Zeer gevarieerd ook! Mijn complimenten aan alle leden en even aan mijn nieuwe kindergroep in het bijzonder: wat hebben jullie mooie dingen gemaakt! Ik ben trots op jullie! 🙂 Ook helemaal top dat het bestuur van Ars zich niet uit het veld heeft laten slaan en “gewoon” een super initiatief heeft genomen door er een online expositie van te maken. Super! 🙂 Dank dus voor alle inzet! Voor nu eerst een hele fijne zomer gewenst, blijf allemaal gezond en tot ziens in september in het van Heeckerenhuis!


Bedankt dat u onze digitale Ledententoonstelling
“Kunst in tijden van corona”
heeft bezocht!!