Nieuwsoverzicht 2021

Het laatste corona nieuws

Start nieuwe seizoen.
We gaan weer vanaf maandag 30 augustus 2021 starten met ons nieuwe seizoen. Dit zal door het nog steeds heersende coronavirus plaatsvinden met de jullie bekende Ars et Studium coronamaatregelen. Houdt je a.u.b. aan alle maatregelen, alleen zo kunnen we de lokalen open houden.
Doordat we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, kunnen de twee groepen op de maandagavond nog steeds maar om de twee weken komen.
Let op: De schildergroep start op maandagavond 30 augustus 2021 en de boetseergroep start pas op maandagavond 13 september 2021. Het volledige rooster van beide groepen staat vermeld op onze website bij de betreffende studiegroepen.
We gaan ook weer starten met de etsgroep op de dinsdagmiddag. Omdat we gedurende de studiebijeenkomsten van de etsgroep de 1,5 meter afstand niet altijd kunnen realiseren, verzoekt het bestuur de leden van de etsgroep om zich of te laten vaccineren of zich voor aanvang van elke studiebijeenkomst te laten testen op corona. Tevens is het op de dinsdagmiddag verplicht om een mondkapje te dragen op de momenten dat men minder dan 1,5 meter afstand kan houden. Zo zorgen wij er met z’n allen voor dat ook de etsers van een veilige studiebijeenkomst kunnen genieten.

“Slapend” lidmaatschap
Omdat een ieder die dat wil eind augustus gevaccineerd is, stoppen we met het gratis “slapend” lidmaatschap. Wil je geen lid meer blijven van onze vereniging stuur dan een berichtje naar info@arsetstudium.nl. Wanner wij voor 1 augustus geen bericht hebben ontvangen, dan verlengen we je lidmaatschap automatisch met één seizoen.

Houd uw mail en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Start nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen start weer op maandag 30 augustus 2021.
Nieuwe leden kunnen zich op twee manieren bij ons aanmelden.
Bij voorkeur met het digitale aanmeldformulier.
Of met het papieren aanmeldformulier verkrijgbaar tijdens de bijeenkomsten.


Bekijk hier de Ars et Studium brochure