Nieuwsoverzicht 2021

Het laatste corona nieuws

Start nieuwe seizoen.
We gaan weer vanaf maandag 30 augustus 2021 starten met ons nieuwe seizoen. Dit zal door het nog steeds heersende coronavirus plaatsvinden met de jullie bekende Ars et Studium coronamaatregelen. Houdt je a.u.b. aan alle maatregelen, alleen zo kunnen we de lokalen open houden.
Door de coronamaatregelen kan het etsen voorlopig nog niet starten en ook de twee groepen op de maandagavond kunnen maar om de twee weken komen. We hopen echter dat het coronavirus eind augustus volledig onder controle is en we de coronamaatregelen kunnen laten vervallen. Dan kunnen we weer etsen en met twee groepen tegelijk op de maandagavond terecht. Dan kunnen we weer per groep 15 bijeenkomsten organiseren. We houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

“Slapend” lidmaatschap
Omdat een ieder die dat wil eind augustus gevaccineerd is, stoppen we met het gratis “slapend” lidmaatschap. Wil je geen lid meer blijven van onze vereniging stuur dan een berichtje naar info@arsetstudium.nl. Wanner wij voor 1 augustus geen bericht hebben ontvangen, dan verlengen we je lidmaatschap automatisch met één seizoen.

Houd uw mail en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Start nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen start weer op maandag 30 augustus 2021.
Nieuwe leden kunnen zich op twee manieren bij ons aanmelden.
Bij voorkeur met het digitale aanmeldformulier.
Of met het papieren aanmeldformulier verkrijgbaar tijdens de bijeenkomsten.


Bekijk hier de Ars et Studium brochure