Nieuwsoverzicht 2020

Het laatste corona nieuws

Start nieuwe seizoen. (= Uitgesteld)
We gaan weer vanaf maandag 4 januari 2021 starten met ons nieuwe seizoen. Dit zal door het nog steeds heersende coronavirus plaatsvinden met de jullie bekende Ars et Studium coronamaatregelen. Houdt je a.u.b. aan alle maatregelen, alleen zo kunnen we de lokalen open houden en als vereniging de coronacrisis overleven.
Door de coronamaatregelen kan het etsen voorlopig nog niet starten en ook de twee groepen op de maandagavond kunnen maar om de twee weken komen. De boetseergroep komt op de even weken en de schildergroep op de oneven weken. Totaal 10 in plaats van 20 studiebijeenkomsten.

“Slapend” lidmaatschap
In verband met het coronavirus en ondanks onze maatregelen snappen wij het als er leden zijn, die zolang deze situatie gaande is, niet willen komen. Voor deze leden stellen wij ook komend seizoen een gratis “slapend” lidmaatschap beschikbaar. Je plek blijft dan gereserveerd en je betaald geen contributie.  Vanzelfsprekend blijven de leden, die al slapend lid zijn geworden dit seizoen, ook komend seizoen “slapend” lid.
We ontvangen graag een bericht van je als je een “slapend” lidmaatschap wilt in plaats van een actief lidmaatschap. Ook als je bij een vermindering van de besmettingen weer actief lid wilt worden, ontvangen we graag een bericht van je. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@arsetstudium.nl.
LET OP: switchen van een “slapend” lidmaatschap naar een actief lidmaatschap kan maar één keer per seizoen.

Houd uw mail en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Start nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen start weer op maandag 4 januari 2021.
Nieuwe leden kunnen zich op twee manieren bij ons aanmelden.
Bij voorkeur met het digitale aanmeldformulier.
Of met het papieren aanmeldformulier verkrijgbaar tijdens de bijeenkomsten.


Bekijk hier de Ars et Studium brochure