Nieuws 2017

Kennismaking met boetseren

Twee trotse leden laten hun eerste werk zien, samen met begeleidster Laura Karstens

Voor wie op zoek is naar een creatieve invulling voor de donkere avonden van november, heeft amateur kunstvereniging Ars et Studium de perfecte oplossing: een proeflidmaatschap in onze gezellige en enthousiaste boetseergroep op de woensdagavond. Voor maar € 50,= kunt u tijdens alle vijf de woensdagavonden in november, van 19:30 tot 22:00uur, de techniek van het boetseren ontdekken (of uw kennis weer ophalen). Na deze vijf avonden eindigt uw lidmaatschap automatisch, tenzij u ervoor kiest om verder te gaan.

Studiebegeleider Laura Karstens legt de verschillende technieken uit, waarna de leden vrij zijn om hun eigen creativiteit te ontdekken. Het is zeker leerzaam, maar vooral heel erg leuk!

De studielokalen van Ars et Studium zijn te vinden in het Van Heeckerenhuis (eerste verdieping), van Heeckerenstraat, Wassenaar. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze website. Wacht niet te lang, want de eerste avond is al op woensdag 1 november.