Nieuws 2020

Jeugdleden Ars et Studium te gast bij Miniopera

Veel leuke activiteiten in Wassenaar waren geannuleerd deze zomer, maar gelukkig was de inmiddels traditionele miniopera in de tuin van het Baljuwhuis geen Corona-slachtoffer, en kon de voorstelling gebaseerd op La Traviata wel doorgaan. De mooie tuin, die speciaal voor de miniopera opengesteld was, was versierd met een prachtige collectie schilderijen en kunstobjecten gemaakt door Wassenaarse kunstenaars, waaronder enkele jeugdleden van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars, Ars et Studium, onder de enthousiaste en bezielende begeleiding van Neeltje Bangert.

In zeer korte tijd hebben de kinderen gebrainstormd over de thema ‘De onbereikbare liefde’ en hun gedachten daarover geschetst en uitgewerkt in ecoline, met kleurrijke resultaten die helemaal tot hun recht kwamen op de ezels verspreid door de mooie tuin. Een fantastisch kans voor de kinderen om een bijdrage te leveren aan het breder aanbod van kunst en cultuur in ons mooi dorp! Voor meer informatie over de jeugdgroepen van Ars et Studium, zie de website http://www.arsetstudium.nl.

v.l.n.r Jort v.d. Steeg, Amy Achterberg, Sofie Hoving, Imke de Kievit, Beau Langereis en Nathan Creyf, met Neeltje Bangert achter. Niet op de foto: Rebecca Hibbert, Madelina van Luyn, Emy en Sanne Lyppens, Liedewij Leemborg, Mark van Damme en Roos Slats.