Nieuws 2021/2022

Nieuwe leden welkom bij kunstvereniging Ars et Studium

Boetseerders aan het werk

Vorige maand zijn de studiebijeenkomsten weer begonnen bij de Wassenaarse amateur kunstvereniging Ars et Studium, en met het versoepelen van de coronamaatregelen hebben wij plaats voor nieuwe leden. Dus als het jou leuk lijkt om in groepsverband te tekenen, etsen, schilderen of boetseren, onder begeleiding van een beroepskunstenaar, of zelf aan het werk te gaan in onze Open Studio, ga eens kijken op de website http://www.arsetstudium.nl. Hier is alle informatie over deze enthousiaste en creatieve vereniging te vinden, en kan je gelijk zien in welke groepen er nog plek is. Maar wacht niet te lang, want vol is vol!

Art society Ars et Studium welcomes new members

Last month the art sessions at the Wassenaar amateur artists’ society Ars et Studium started up again, and now that the Covid-19 restrictions have been relaxed, we have room for new members. So if you would like to come along and join our study groups in drawing, etching, painting or clay modelling under the supervision of professional artists, or work individually in our Open Studio, just take a look at our website http://www.arsetstudium.nl. Here you can find all the information you need about this enthusiastic and creative society, and you can see which groups still have openings for new members. But don’t wait too long, as places are limited!