Nieuws 2021/2022

Voorjaarstentoonstelling kunstvereniging Ars et Studium

‘Vlieland’ door Wenny Jagerman

Na twee jaar van online tentoonstellingen, zijn wij bijzonder blij dat we weer een live tentoonstelling mogen houden in de ateliers van Ars et Studium in het Van Heeckerenhuis. Van Heeckerenstraat, Wassenaar. De opening vindt plaats op woensdag 20 april om 20:00 uur en iedereen is welkom. Na een openingswoord door kunstenaar Wierd Wagenmakers, al 44 jaar verbonden aan Ars et Studium als begeleider, is er de mogelijkheid om het veelzijdige werk van de leden van deze enthousiaste en gezellige vereniging te bewonderen. De tentoonstelling is verder open van donderdag 21 t/m zondag 24 april van 13:00 tot 17:00 uur. De nieuwe studiebijeenkomsten, voor zowel kinderen als volwassenen, beginnen eind augustus, maar voor wie nu al een proefje wil nemen, kijk op de website http://www.arsetstudium.nl om te zien waar er nog open plekken zijn. U bent dan van harte welkom om een proeflidmaatschap te nemen tot juni. Vooral bij de schildergroepen is er nog plaats. Dit is een ideale kans om te kijken of het wat voor u is, zelfs als u nog nooit heb geschilderd!

Spring exhibition of art society Ars et Studium

‘Birds’, group work by the Tuesday evening group

After two years of online exhibitions, it gives us great pleasure to announce a live exhibition in the studios of art society Ars et Studium in the Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar. The opening will take place on Wednesday 20 April at 8 pm. After an opening speech by artist and teacher  Wierd Wagenmakers, there is plenty of opportunity to view the works made by the members of this friendly and enthusiastic society of amateur artists. The exhibition is open from Thursday 21 to Sunday 24 April, from 1 to 5 pm. The new season begins in late August, with groups for adults and children, but from now until June we are offering a special trial membership in the groups that still have places, just go to the website http://www.arsetstudium.nl to see where you can join in. The painting groups in particular still have places. This is an ideal opportunity to come along and have a go, even if you are a complete beginner!