Nieuws 2017

Jong Ars et Studium gaat naar de opera

De jonge deelnemers van Ars et Studium met hun werk, v.l.n.r. Beau Goderie, Marissa Leibbrand, Lotus Dunnewolt, begeleidster Neeltje Bangert met het werk van Eline Nederlof (afwezig) en Hristo Genchev.

Op zondag 27 augustus was werk te zien van jeugdleden van Ars et Studium bij de mini-opera Le Doctor Miracle van George Bizet, in de tuin van het Baljuwhuis in Wassenaar.

Onder de bezielende leiding van begeleidster Neeltje Bangert hebben de (oud)jeugdleden zich laten inspireren door deze mini-opera over de jonge liefde bij het maken van hun werk. Drie workshops in de ateliers van Ars et Studium, aangevuld met zelfstandig werken tijdens de zomervakantie, leidde tot zeer uiteenlopende en verrassende werken, die mooi tot hun recht kwamen in de unieke (en zonovergoten) locatie van de Baljuwhuistuin in het hart van Wassenaar.

Ars et Studium is trots op de prestaties van haar jongste leden en begeleidster Neeltje! Het nieuwe seizoen van de vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium begint deze week, er zijn nog een paar plekken vrij in onze kindergroepen (6 t/m 12 jaar), en bij genoeg belangstelling kunnen bijeenkomsten voor de wat oudere jeugd worden georganiseerd. Een uitstekende kans om een kunstportfolio op te bouwen (bijvoorbeeld als voorbereiding op de Jongeren Cultuurprijs).