Nieuws 2018

Tentoonstelling Ars et Studium in de Wassenaarse Bieb

Van 23 juli t/m 23 september 2018 is werk van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek in Wassenaar.

Dit jaar bestaat de vereniging 45 jaar, en de leden zijn gevraagd één van hun favoriete werkstukken, die ze bij Ars et Studium hebben gemaakt, beschikbaar te stellen. De werken, die te zien zijn in de bibliotheek, zijn zeer verschillend, variërend van portretten in olie en acryl en landschappen in olie en aquarelverf, tot etsen, krijttekening (door een van de jongste leden, 9 jaar), keramiek en glas. De vereniging telt vandaag de dag meer dan honderd leden, dus het werk in de bibliotheek is maar een kleine selectie, zeg maar een bloemlezing, van al het moois dat gemaakt is door de leden in de laatste 45 jaar.

Meer werk van de leden is te zien op de website van de vereniging, www.arsetstudium.nl. Hier vindt u tevens informatie over de vereniging, de verschillende studiebijeenkomsten, en hoe zelf u lid kan worden en u eigen talenten op het gebied van de beeldende kunst kunt ontwikkelen. Tot ziens in de bibliotheek!

Voor meer informatie over de bibliotheek: www.obvw.nl