Nieuws 2018

Nieuw seizoen bij Ars et Studium

Aan de slag met keramiek

Na een periode van vakantie, uitrusten en nieuwe inspiratie opdoen, begint het nieuwe seizoen bij de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars, Ars et Studium, op maandag 27 augustus. De vereniging verwelkomt nieuwe leden die het leuk vinden om hun talenten te ontdekken of verder te ontplooien op het gebied van o.a. tekenen, schilderen, etsen, boetseren/keramiek en glas(fusie). Onze wekelijkse bijeenkomsten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde amateur kunstenaars en worden begeleid door een enthousiaste team van beroepskunstenaars. Er zijn nog enkele plekken vrij: vooral de schildergroep om maandagavond, boetseren op woensdagavond en de kinderkunstenaars (6 t/m 12 jaar) hebben nu nog ruimte voor nieuwe leden, maar wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol! Nieuwe leden zijn ook van harte welkom om gebruik te maken van het open atelier op de donderdagavond, om zelf aan de slag te gaan in een kleine maar gezellige groep, waar er onder meer wordt geëxperimenteerd met glasfusie. Voor meer informatie, te zien waar er nog plek is en om in te schrijven, kunt u naar de website http://www.arsetstudium.nl. U kunt ook komen kijken tijdens de bijeenkomsten in onze atelier op de eerste verdieping van het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar.
Tip: Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt bij Ars et Studium? Neem dan een kijkje in het openbare bibliotheek Wassenaar, waar werk van de leden te zien is tot eind september.

New season at Ars et Studium

Children’s art at Ars et Studium

Following a summer of relaxation and inspiration, the new season at Wassenaar amateur artists’ society Ars et Studium is starting on Monday 27 August, in the Van Heeckerenhuis (1st floor), Van Heeckerenstraat, Wassenaar. The society welcomes new members who would like to discover or improve their artistic talents in our weekly sessions led by an enthusiastic team of professional artists. Many groups are already full, but there are still spaces in the Monday evening painting group, the Wednesday evening clay modelling/ceramics group and the Wednesday afternoon junior artists’ group (for children aged 6 to 12). You will find someone who can speak English in all the groups so don’t be put off if you don’t speak much Dutch, this is a great way to make friends and become part of society in Wassenaar. For more information, to see where there are still spaces, and to sign up, visit our website http://www.arsetstudium.nl. But don’t wait too long, as spaces are limited.
Tip: to get an idea of what we get up to in our weekly sessions, pop in to the Wassenaar public library where work by Ars et Studium is on display until the end of September.