Nieuws 2018

Hans Gussekloo winnaar kunstprijs Ohmann Notariaat

Uit: De Wassenaarse krant

Dit jaar bestaat de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie 175 jaar. Daarnaast bestaat Ohmann Notariaat inmiddels ook alweer ruim een half jaar. Een mooie gelegenheid dus voor een feestje in de Wassenaarse molen. Als onderdeel van de feestelijkheden was door Ohmann Notariaat een prijs uitgeloofd voor het mooiste kunstwerk ‘met een notarieel tintje’. Meer dan 15 leden van Kunstgroep Wassenaar gingen de uitdaging aan en leverden eenkunstwerk in. Op deze zonnige zaterdag waren de kunstwerken uitgestald in de kamers van notariskantoor Ohmann en waren deze voor de bezoekers van de open dag vrij te bezichtigen. De bezoekers konden daarbij aangeven welk kunstwerk zij het mooist vonden. Iedereen was het erover eens dat de inzendingen van een hoog niveau waren. Aan het eind van de middag werd de winnaar tijdens een feestelijke borrel bekendgemaakt. Het winnend kunstwerk was afkomstig van Hans Gussekloo, die een afbeelding van de notaris ‘met een knipoog’ schilderde. Op de foto wordt de winnaar door notaris Ohmann gefeliciteerd met zijn winnende bijdrage.