Nieuws 2018

Feest bij Ars et Studium

De Wassenaars vereniging van amateur beeldend kunstenaars Ars et Studium sluit haar jubileumjaar af met een vrolijke en inspirerende tentoonstelling met het thema ‘FEEST’. De vereniging bestaat dit jaar 45 jaar en dat hebben we gevierd met de leden door middel van o.a. extra uitstapjes en workshops. Met deze extra-feestelijke tentoonstelling willen we onze verjaardag nu vieren met een grotere kring en ook laten zien wat er allemaal gemaakt is in de studiebijeenkomsten van het afgelopen seizoen. Vandaar deze uitnodiging om langs te komen bij de opening van de tentoonstelling op woensdag 12 december om 20:00 in het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar.
Na het openingswoord van vrij kunstenaar Huber Claassen is er volop gelegenheid om het werk van de leden te bewonderen onder het genot van een drankje en een hapje. Als u in het nieuw jaar zelf aan de slag wil gaan en uw eigen talenten op het gebied van de beeldende kunsten (her)ontdekken of verder ontwikkelen, is dit een uitstekend mogelijkheid om te zien wat Ars et Studium te bieden heeft; tijdens de opening kunt u ook even praten met de leden en de aanwezige studiebegeleiders. De tentoonstelling is verder open van donderdag 13 t/m zondag 16 december, van 12:00 tot 17:00 uur, de toegang is gratis en er is werk te koop.
Het jubileumjaar mag dan voorbij zijn, maar het verenigingsleven gaat gelukkig door, want het nieuwe seizoen bij Ars et Studium begint in de week van 7 januari 2019. Ga naar de website http://www.arsetstudium.nl om te kijken waar er nog plek is, en om in te schrijven.