Nieuws 2019

Voorjaars tentoonstelling Ars et Studium

Interieur, door Irene Minnoye, aquarel

U bent van harte welkom om de opening van de voorjaarstentoonstelling van amateur kunstenaars vereniging Ars et Studium bij te wonen op woensdag 15 mei om 20:00uur in het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2, Wassenaar. De leden van de vereniging tonen met trots hun werk van het afgelopen seizoen – schilderijen, aquarellen, etsen, keramiek en glas – en laten graag zien aan familie, vrienden en belangstellenden waar ze hun inspiratie vandaan halen.
Ars et Studium is blij om onderdeel te zijn van de rijke culturele gemeenschap in ons mooie dorp Wassenaar en is daarom zeer verheugd dat het openingswoord wordt verricht door de heer Hans van Amsterdam, voorzitter van Theatergroep MIMICRI.
De tentoonstelling is verder geopend op donderdag 16 t/m zondag 19 mei, 13:00-17:00uur. De toegang is gratis en er is werk te koop.
Voor meer informatie over Ars et Studium, of om in te schrijven als lid voor het komende seizoen in september, zie de website http://www.arsetstudium.nl.

Ars et Studium spring exhibition

Interieur, door Ita Meyerink, olie

You are warmly invited to the opening of the spring exhibition of work by amateur artist society Ars et Studium on Wednesday 15 May at 8 p.m. in the Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar. The members of Ars et Studium are proud to exhibit their work – paintings, watercolours, etchings, ceramics and glass – from the past season to family, friends and anyone else who is interested, and to show where they get their inspiration from.
Ars et Studium is very happy to be a part of the rich cultural community in our beautiful village and so is pleased that the exhibition will be opened by Hans van Amsterdam, chair of the local amateur dramatic society MIMICRI.
The exhibition is open from Thursday 16 to Sunday 19 May, from 1 to 5 p.m. Entrance is free and some of the works are for sale.
For more information about Ars et Studium, or to join for the coming season in September, see the website http://www.arsetstudium.nl.