Nieuws 2019

Succesvolle tentoonstelling Ars et Studium

Hans van Amsterdam met Maggie Westera, voorzitters van Mimicri en Ars et Studium

De vereniging van amateur beeldende kunstenaars, Ars et Studium kijkt terug op een zeer succesvolle en goedbezochte tentoonstelling afgelopen weekend. In het kader van de samenwerking met andere culturele organisaties in Wassenaar, was de heer Hans van Amsterdam, voorzitter van de Wassenaarse toneelvereniging MIMICRI gevraagd om de tentoonstelling te openen. En dat hebben we geweten! In plaats van een keurig woord over de kunstwerken in de tentoonstelling, werden de aanwezigen getrakteerd op een gratis openingstoneelstuk in niet minder dan drie aktes. Met het sneuvelen van een zelf meegenomen schilderij, verklaarde onze Mimicri-collega de tentoonstelling op een zeer vermakelijke (en voor de meeste leden van Ars et Studium heel onverwachtse) wijze voor geopend. Waarvoor dank. Na de officiële opening konden de aanwezigen genieten van de zeer gevarieerde werken die te zien waren en inspiratie opdoen voor het komende seizoen dat na de zomer begint. Voor meer informatie over Ars et Studium en/of om in te schrijven voor het nieuwe seizoen, ga naar www.arsetstudium.nl. Voor meer informatie over Theatergroep MIMICRI, ga naar www.mimicri.nl.