Nieuws 2020

Benefiet tentoonstelling ten bate van Alzheimer Nederland

Uit: De Wassenaarse Krant

Een aantal leden van Ars et Studium, de Wassenaarse vereniging van amateurkunstenaars, stellen belangeloos werken beschikbaar voor de verkooptentoonstelling ten bate van Alzheimer Nederland, die in maart plaatsvindt in het DUNA-atelier in Katwijk.

Afbeelding van één van de ruim honderd inzendingen, de Prinsessentuin.

De verkoop gaat bij opbod via de website en de schilderijen worden tentoongesteld in het Duna-atelier. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Alzheimer Nederland in het kader van ‘Kunst doet leven’, een project dat de Stichting Kunstvereniging Katwijk sinds 2011 drie keer met succes heeft georganiseerd met als thema’s Kanker, ALS en Hersenen in Beeld en ditmaal dus Alzheimer. Op de website www.kunstdoetleven.nll zijn alle kunstwerken te bekijken en kunt u op een favoriet werk bieden te beginnen op 29 februari en eindigend op 22 maart 17.00 uur. U kunt uiteraard alle biedingen volgen via deze site. De opening vindt plaats op zaterdag 29 februari om 16.00 uur in het DUNA-atelier, door Raymond Huisman. De tentoonstelling is open van zondag 1 t/m zondag 22 maart. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De locatie is het DUNA-atelier, Boulevard Zeezijde 31 tegenover de Vuurbaak, Katwijk aan Zee, ter plaatse kan geparkeerd worden. Toegang is gratis, als u toch iets wilt geven dan gaat het in de pot voor de Alzheimerstichting.