Nieuws 2015

Winter tentoonstelling Ars et Studium

 Oefening in pointillisme, Rien Meijerink

De wintertentoonstelling van de amateur kunstenaarsvereniging Ars et Studium wordt gehouden van woensdag 16 december (opening) t/m zondag 20 december, in het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar.

Het openingswoord wordt verzorgd door Nicole van Utenhove, kunsthistorica, op woensdagavond om 20:00uur. Daarna is iedereen vrij om het veelzijdige werk van de leden – waaronder schilderijen, aquarellen, tekeningen, etsen, glas, keramiek en papier-maché – te bewonderen, onder het genot van een drankje en een hapje.

De tentoonstelling is verder open van donderdag 17 tot zondag 20 december van 12:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis en er is werk te koop (cadeau tip!).

De studiebijeenkomsten van Ars et Studium gaan weer van start in de week van maandag 4 Januari 2016. De meeste groepen hebben nog ruimte, en nieuwe leden, zowel beginners als ervaren kunstenaars, zijn van harte welkom.

Winter Exhibition Ars et Studium

The opening of the winter exhibition by art society Ars et Studium will take place in the Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar on Wednesday 16 December at 8 p.m.

The exhibition will be opened by Nicole van Utenhove,. art historian. Entrance is free and you are welcome to look around at the drawings, paintings, etchings, glass, ceramic and paper-maché objects made by our members, while enjoying a drink and light refreshments.

The exhibition is open from Thursday 15 to Sunday 18 December from 12 noon to 5 p.m. For anyone looking for an original Christmas present, some of the work on display is for sale.

The new season starts on Monday 4 January 2016. Many groups still have a few places left for new members, whether complete novices or experienced amateur artists.