Nieuws 2019

Tentoonstelling Ars et Studium in de Bieb

Wassenaar, Kleine Markt, olieverf, Joke v/d Willik

Van 15 juli t/m 9 september 2019 is werk van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek in Wassenaar.
De werken die te zien zijn in de bibliotheek, zijn zeer verschillend, variërend van dieren in olie en acryl en landschappen in olie en aquarelverf, (waaronder ook werk van de onze jeugd), tot keramiek en glas.
Ars et Studium, de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars, heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Schilderen, boetseren, tekenen, etsen, papier-maché… zeg maar allerlei vormen van beeldende kunst worden beoefend. De vereniging telt vandaag de dag meer dan 100 leden. Ze zijn van alle leeftijden, jong en oud. De leden zijn verdeeld over studiegroepen en ze worden begeleid door ervaren en geschoolde kunstenaars.
Meer werk van de leden is te zien op de website van de vereniging, www.arsetstudium.nl. Hier vindt u tevens informatie over de vereniging, de verschillende studiebijeenkomsten, en hoe zelf u lid kan worden en u eigen talenten op het gebied van de beeldende kunst kunt ontwikkelen. Tot ziens in de bibliotheek!
Voor meer informatie over de bibliotheek: www.obvw.nl

Ars et Studium summer exhibition in Wassenaar Public Library

Japanese vogels / Japanese birds. Ceramic, Henny Donker

From 15 July to 9 September 2019 you can see work from the Wassenaar society of amateur artists Ars et Studium in the Wassenaar Public Library during its regular opening times.
There is a wide variety of works, ranging from wildlife paintings in oil and acrylic, landscapes in oil and watercolour, to ceramics and glass fusion. The popular children’s groups are also represented.
Ars et Studium still has a few places for new members in its new season that begins after the summer. The 100 or so members, young and old, work in various study groups, using just about every medium you can think of: drawing, painting, etching, papier-maché, clay and glass, and all groups are led by experienced and trained artists.
You can see more work by the members on the society’s website: www.arsetstudium.nl. Here you can also find information about the various study groups and how to sign up for the new season and develop your own artistic talents. We look forward to seeing you in the library!
For more information about the library, go to: www.obvw.nl